Demon trimer – iskustva – Najprodavaniji trimer – ALATI I OPREMA

Iskustva sa Demon trimerom će Vam danas predstaviti niko drugi nego naši zadovoljni kupci.
Kao najveći prodavci original Demon trimera, i ostalih Demon alata, dobijali smo zaista mnogo upita vezanih za naša iskustva, kao i iskustva kupaca Demon trimera od 5.2 konjske snage. Iz tog razloga, zamolili neke od naših zadovoljnih kupaca da podele svoju priču o Demon trimeru.

Zbog zaštite prava privatnosti korisnika, nećemo objavljivati lične informacije.

Milutinovo iskustvo sa Demon trimerom:

“Ovakav trimer još nisam video, kida kao lud, ima snage na pretek. Hvala još jednom.”

Milutin je trimer od nas poručio polovinom 2018. godine i nije se pokajao. Što se tiče korišćenja, uglavnom je trimerom kosio svoj travnjak i travnjak svog starijeg komšije koji je ostao sam i kog povremeno obilazi.
Milutin kaže da je trimer bio prvi Demon proizvod kompanije Mar-Pol iz Poljske i da mu se toliko svideo da je ove godine kupio i motornu testeru (ovo možemo i mi potvrditi, zaista je kupio od nas motornu testeru Demon od 4.4 konjske snage).

Novica za Demon trimer kaže sledeće:

“Znači, ne mogu da verujem kako je dobar! Travu od metar i kusur je trokrakim nožem omlatio sa maksimalno pola gasa, možda ni toliko. Odradio sam košenje pored puta, malo i veliko dvorište (15ak ari), ma – nije se ni ugrejao kako treba. Na stranu to što je tiši od ostalih iz komšiluka.
ODLIČAN trimer, za svaku pohvalu!”

Novica je vlasink Demo trimera već dugo vremena i ovo mu nije prvi trimer koji je koristio. A o snazi koju trimer razvija zaista govori njegov komentar.

Miki mu je našao jednu manu, ali mu nećemo zameriti:

“Za te pare ne postoji bolji! Kupuju ljudi neke vomaxe i druga s**** sve na kontu toga sto su oni par hiljada skuplji i prodaju se u radnjama, a generalno su tesko s****! Imam Demona vec 2 godine, ljuta je guja! Jedina zamerka je oprtac za ramena, ali i to ima da se kupi posebno. Iskrena preporuka.”

Miki nije štedeo na rečima, kako na rečima hvale, tako na poređenju trimera sa konkurencijom. Da, Miki je u pravu, Demon trimer kod nas nema da se kupi u prodavnici, i dustupan je samo u okviru internet prodaje. Tako da ukoliko neko želi da pogleda Demon trimer, može da pogleda sve detalje na našem sajtu.
Što se tiče oprtača, zaista nije toliko loš, nije udoban kao Husqvarnin, ali je dovoljno udoban da možete da pokosite dvorište i više nego pristojne površine.

Ovo su samo neka od iskustava i mišljenja naših korisnika o Demon trimeru. Ukoliko biste o Demon trimeru voleli da dobijete više detalja, možete nas pozvati na broj 0653589323 ili pogledajte sve detalje o Demon trimeru na sledećoj stranici. Naravno, ukoliko imate bilo kakvih pitanja, rado ćemo Vam odgovoriti i na Facebook stranici.Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours